Σεισμοσ Αθηνα / Dtt3wzyjrwgarm - Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε .

Σεισμός 5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην τουρκία. Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στη θήβα. Του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 5 χλμ. 1, a, 03/09/2021 22:57:23 · 54.7 χμ ννδ του πύργου . Σεισμός πριν από λίγο στη θήβα, αισθητός και στην αθήνα.

Σεισμός πριν από λίγο στη θήβα, αισθητός και στην αθήνα. Seismos Twra Deite Poy Egine Prin Apo Ligo Seismos Sthn A8hna Photos Onsports Gr
Seismos Twra Deite Poy Egine Prin Apo Ligo Seismos Sthn A8hna Photos Onsports Gr from onsports.bbend.net
Σεισμός σημειώθηκε με επίκεντρο την κόρινθο. Είχε μέγεθος 4 ρίχτερ σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμός 3,6 ρίχτερ αναστάτωσε την αθήνα το βράδυ της πέμπτης, όντας αισθητός σε πολλές περιοχές της αττικής. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 2:56, σε απόσταση 351 χλμ. Ασθενής σεισμός μεγέθους 3,6 ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:48 της πέμπτης (2/9) στην αθήνα. Σεισμός πριν από λίγο στη θήβα, αισθητός και στην αθήνα. Μητσοτάκης για το νέο σχολείο στο δαμάσι τυρνάβου μετά τον σεισμό.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε .

Είχε μέγεθος 4 ρίχτερ σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμός πριν από λίγο στη θήβα, αισθητός και στην αθήνα. 1, a, 03/09/2021 22:57:23 · 54.7 χμ ννδ του πύργου . Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 2:56, σε απόσταση 351 χλμ. Του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Ασθενής σεισμός μεγέθους 3,6 ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:48 της πέμπτης (2/9) στην αθήνα. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε . Σεισμός σημειώθηκε με επίκεντρο την κόρινθο. Σεισμός 3,6 ρίχτερ αναστάτωσε την αθήνα το βράδυ της πέμπτης, όντας αισθητός σε πολλές περιοχές της αττικής. Στην αθήνα έγινε αισθητή σεισμική δόνηση που προερχόταν από την περιοχή ανάμεσα στον . Σεισμός 3,6 ρίχτερ «ταρακούνησε» την αθήνα. Σεισμός 5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην τουρκία.

Σεισμός 3,6 ρίχτερ αναστάτωσε την αθήνα το βράδυ της πέμπτης, όντας αισθητός σε πολλές περιοχές της αττικής. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε . Του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Στην αθήνα έγινε αισθητή σεισμική δόνηση που προερχόταν από την περιοχή ανάμεσα στον . Είχε μέγεθος 4 ρίχτερ σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο.

Σεισμός πριν από λίγο στη θήβα, αισθητός και στην αθήνα. Isxyrh Seismikh Donhsh 5 1 Ba8mwn Rixter Sthn A8hna
Isxyrh Seismikh Donhsh 5 1 Ba8mwn Rixter Sthn A8hna from www.capital.gr
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 2:56, σε απόσταση 351 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε με επίκεντρο την κόρινθο. Σεισμός 5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην τουρκία. Σεισμός πριν από λίγο στη θήβα, αισθητός και στην αθήνα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε . 1, a, 03/09/2021 22:57:23 · 54.7 χμ ννδ του πύργου . Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, εύβοια,. Σεισμός 3,6 ρίχτερ αναστάτωσε την αθήνα το βράδυ της πέμπτης, όντας αισθητός σε πολλές περιοχές της αττικής.

Σεισμός 3,6 ρίχτερ αναστάτωσε την αθήνα το βράδυ της πέμπτης, όντας αισθητός σε πολλές περιοχές της αττικής.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 2:56, σε απόσταση 351 χλμ. Σεισμός 5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην τουρκία. Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στη θήβα. Ασθενής σεισμός μεγέθους 3,6 ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:48 της πέμπτης (2/9) στην αθήνα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε . Του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, εύβοια,. Στην αθήνα έγινε αισθητή σεισμική δόνηση που προερχόταν από την περιοχή ανάμεσα στον . 1, a, 03/09/2021 22:57:23 · 54.7 χμ ννδ του πύργου . Σεισμός πριν από λίγο στη θήβα, αισθητός και στην αθήνα. Είχε μέγεθος 4 ρίχτερ σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμός σημειώθηκε με επίκεντρο την κόρινθο. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε . Σεισμός πριν από λίγο στη θήβα, αισθητός και στην αθήνα. Σεισμός σημειώθηκε με επίκεντρο την κόρινθο. Σεισμός 5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην τουρκία. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 2:56, σε απόσταση 351 χλμ.

Σεισμός σημειώθηκε με επίκεντρο την κόρινθο. Seismologoi Gia Ton Isxyro Seismo Sthn A8hna Fainetai Pws Htan O Kyrios Seismos
Seismologoi Gia Ton Isxyro Seismo Sthn A8hna Fainetai Pws Htan O Kyrios Seismos from i1.prth.gr
Σεισμός 3,6 ρίχτερ αναστάτωσε την αθήνα το βράδυ της πέμπτης, όντας αισθητός σε πολλές περιοχές της αττικής. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 2:56, σε απόσταση 351 χλμ. 1, a, 03/09/2021 22:57:23 · 54.7 χμ ννδ του πύργου . Είχε μέγεθος 4 ρίχτερ σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Μητσοτάκης για το νέο σχολείο στο δαμάσι τυρνάβου μετά τον σεισμό. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, εύβοια,. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Στην αθήνα έγινε αισθητή σεισμική δόνηση που προερχόταν από την περιοχή ανάμεσα στον .

1, a, 03/09/2021 22:57:23 · 54.7 χμ ννδ του πύργου .

Σεισμός πριν από λίγο στη θήβα, αισθητός και στην αθήνα. Σεισμός 3,6 ρίχτερ αναστάτωσε την αθήνα το βράδυ της πέμπτης, όντας αισθητός σε πολλές περιοχές της αττικής. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 2:56, σε απόσταση 351 χλμ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε . Είχε μέγεθος 4 ρίχτερ σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, εύβοια,. 1, a, 03/09/2021 22:57:23 · 54.7 χμ ννδ του πύργου . Ασθενής σεισμός μεγέθους 3,6 ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:48 της πέμπτης (2/9) στην αθήνα. Μητσοτάκης για το νέο σχολείο στο δαμάσι τυρνάβου μετά τον σεισμό. Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στη θήβα. Σεισμός σημειώθηκε με επίκεντρο την κόρινθο. Σεισμός 3,6 ρίχτερ «ταρακούνησε» την αθήνα.

Σεισμοσ Αθηνα / Dtt3wzyjrwgarm - Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε .. Μητσοτάκης για το νέο σχολείο στο δαμάσι τυρνάβου μετά τον σεισμό. Σεισμός πριν από λίγο στη θήβα, αισθητός και στην αθήνα. Σεισμός 5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην τουρκία. Του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ.